Дякуємо 
за Ваше замовлення!

Менеджер зателефонує Вам найближчим часом.

Цікаві рецепти з консервованим лососем

 

ЛОМІ-ЛОМІ З ЛОСОСЯ!


Смачна страва для близьких людей! Подаруй рідним заряд вітамінів!

Національна гавайська їжа з риби - "ломі-ломі". 

Лосось 500 грам, томати 3 шт., цибуля 1 шт.

Спосіб приготування:

Разминаємо філе лосося на мілкі шматочки. Туди ж добавляємо очищеніі нарізані томати і тоненько нарізану цибулю. В оригінальному рецепті рекомендується  цибуля Мауі, але можна добавити навіть зелену цибулю. Готову суміш довго і ретельно перетираємо, майже до однорідної консистенції. Салат відправляємо в холодильник. Їдять ломі-ломі дуже холодним, іноді  добавляють кубики льоду в сам салат.


Салат Мімоза

На 4 порції

Інгредієнти:

Рибні консерви лосось  - 1 банка, яйце — 4 шт, морква — 1 шт, цибуля — 1 шт, плавлений сирок - 2 шт, сіль і майонез — до смаку.

Спосіб приготування:

Все натерти на терці,  цибулю наріжте і замаринуйте. Збираємо салат в такій послідовності: риба лосось, цибуля, білки, плавлений сир,  морква, жовтки. Кожен шар до смаку, можна підсолити і намастити майонезом. Готовий салат  відправте в  холодильник на годину, щоб салат просочився. Смачного!

Смачного!

Фаршировані канеллоні з консервованим лососем !

Інгредієнти:

Упаковка пасти канеллоні 1 шт., лосось 500 грам, вершки 200 грам, сир 120 грам

Спосіб приготування: 

Нафаршируйте канеллоні лососем, складіть у змащену вершковим маслом форму фаршировані канеллоні, залийте доведеними до смаку вершками. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту духовку до готовності. Витягніть форму і присипте тертим сиром, і поверніть в духовку на кілька хвилин, щоб  сир розплавився.

Bon appetit!!

Французький варіант рибного паштета!

Рієт з лосося - смачне рішення для бутербродів

Інгредієнти: 

Лосось 200 грам, сир 70 грам, лимон 60 грам, зелена цибуля 15 грам, сіль до смаку

Спосіб приготування:

1. З консервованого лосося зливаємо рідину, викладаємо в тарілку, разминаємо вилкою. Сильно разминати не потрібно, текстура рієт повинна бути не однорідною.
2.  Соком лимона поливаємо лосось, солимо до смаку, обережно все змішуємо.
3. Зелену цибулю миємо, обсушуємо бумажняним рушничком, нарізаємо мілко, викладаємо до риби.
4. В останню чергу добавляємо сир, обережно все перемішуємо.
Рієт готовий!

Паста з консервованим лососем у вершках!

На 2 порції

Інгредієнти:

Консервований лосось 250 г, вершки 30% 200 мл, паста 100 г, часник 2 зубчика, оливкова олія 1 столова ложка, сіль, перець по смаку.

Спосіб приготування:

1. Разігріти оливкову олію на великій сковороді. Трішки обсмажити часник.

2. Разім'яти консервований лосось, викласти на сковорідку, перемішати і обсмажити на невеликому вогні на протязі 2 хвилин.

3. Добавити вершки і спеції, перемішати і накрити кришкою тушкувати 3 хвилини.

4. Викласти попередньо відварені спагетті на сковорідку, перемішати і тушкувати 5 хвилин.

Вершки можна замінити сметаною. 

Смачного !